top of page

Prijsstijging m.i.v. 1 sept 2022

Het leven wordt steeds duurder, we hebben er allen mee te maken. Vanaf begin 2022 ben ik BTW plichtig geworden en draag ik 21% BTW over alle behandelingen af, wat voorheen niet zo was. Daarnaast zijn al mijn kosten (huisvesting, energie, producten etc.) duurder geworden. Ik voer om deze redenen met ingang van 1 september 2022 een prijsstijging door. Gelet op de prijzen van andere nagelstudio's in mijn omgeving heb ik geprobeerd het redelijk te houden. Hopelijk hebben jullie, als vaste klanten en nieuwe klanten begrip voor de situatie. Daarom hoop ik jullie allen in het komende najaar te zien voor behandeling in de studio!


De nieuwe prijzen staan vanaf vandaag op de website (online boeken) en worden zsm verwerkt op alle andere platforms waar de prijzen van Ricardi Beauty Studio opgenomen zijn.


Overigens heb ik een leuke aanbieding gemaakt voor het najaar!

Bij een luxe CND PRO SkinCare Pedicure behandeling van € 45,00 worden de hele maand september de nagels gratis gelakt met CND Vinylux nagellak. En daarbij krijg je een klein flesje CND Solar Oil kado!
20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ik ga 1 dagje minder werken volgend jaar. Met ingang van januari 2023 ben ik er op de volgende dagen/uren: WOENSDAG VAN 10:00 TOT 20:00 UUR VRIJDAG VAN 9:00 TOT 16:00 UUR ZATERDAG VAN 9:00 TOT 16:00 U

bottom of page