Wi je een cursus Nagelstyling volgen? Ik geef al jaren privé les en ik heb vele Nagelstyliste(n) opgeleid die succesvol een eigen salon zijn gestart of bij een nagelsalon werkzaam zijn. Een groot voordeel van les bij Ricardi Beauty Studio is dat het privé lessen zijn. Altijd 1 op 1 en alle aandacht tijdens de lesuren voor jou. Al je vragen kun je stellen in de les met altijd direct een antwoord. De les gaat op jouw tempo en je hoeft geen rekening te houden met het werktempo en de vragen van andere cursisten. De lessen vinden plaats in de nagelstudio zelf, dus rechtstreeks in de praktijk. Daarnaast is er ook altijd ruimte om met mij mee te kijken bij behandelingen om extra kennis op te doen. Maar ook als je thuis aan het oefenen bent kun je altijd contact met mij opnemen om vragen te stellen of foto's te sturen voor feedback.

Kortom, een concept voor succes! 

Ricardi Beauty Studio

Nagelstudio Amsterdam Buitenveldert

Cursus Allround Nailstyling

10-daagse privé cursus waarin je de basis vaardigheden van het vak Nagelstyling leert. Je kunt snel zelfstandig starten met het geven van behandelingen zoals manicure en gellak. De lesdagen zijn zeer praktijkgericht en er is veel ruimte is voor vragen en ondersteuning.


De volgende onderwerpen worden behandeld:

 • Manicure

 • Nagels lakken met nagellak

 • Gellak (aanbrengen en verwijderen)

 • Keuze: Acryl, Gel of BIAB  (aanbrengen, opvullen en verwijderen)

 • Tips plakken (verlenging)

 • Vijltechniek (nagelvormen)

 •  Theorie​​​​​​​​

Meer info?  

3-daagse cursus Acryl

In deze korte cursus leer je hoe je acryl moet aanbrengen, opvullen en verwijderen. Ook leer je tips voor verlenging aan te brengen. 

Dit is een intensieve cursus met lesdagen van 10-16u. Je hebt 1 model nodig die 2 keer meekomt (voor het aanbrengen van een nieuwe set en voor het opvullen van de set Acrylnagels.

Bij deze cursus hoort een klein productpakket, deze is inbegrepen in de kostprijs van de cursus.

De lesdagen worden in overleg vastgesteld en tussen les 2 en 3 moet minimaal 2 weken zitten.

Uiteraard ontvang je na afloop een certificaat 

Meer info? 

Workshops

Workshops van 1 of 2 dagen. Altijd met een model en na afloop een certificaat

 • 1-2 daagse workshop Spa Manicure en/of Spa Pedicure

 • ​! daagse workshops Gellak​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

 • ​2 daagse workshop BIAB​​​​​​​​​​

 • ​1 daagse workshop Nagel Decoratie​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

 • Perfectie Training voor al werkende Nagelstylist(e)n​​​​​​​​​​​​

Bij elke workshop zit een productpakket dat inbegrepen is bij de kostprijs​​​​​​​​​​​​

Deelname d.m.v aanmelding en beschikbaarheid in de agenda

Voor de al werkende Nagelstyliste(n)

Heb je nog niet zo lang geleden een cursus of opleiding tot Nagelstylist(e) gedaan en loop je vast op bepaalde handelingen. Te denken aan je snelheid, het liften van de nagels of iets anders. Bij mij in de praktijk kun je je skills verbeteren. Ik bied Perfectie Training aan die per uur afgenomen kan worden. Neem je model mee, doe je behandeling en ik geef je coaching hoe sneller, beter, strakker, etc.

Ook geef ik een cursus Nagelstyling voor Gevorderden! Meer info hieronder...

Geslaagde Cursisten

Reviews

Quotation mark

Karin is een hele lieve geduldige vrouw die er geen probleem mee heeft om hetzelfde een paar keer uit te leggen. Dit is precies de reden dat ik voor privé les heb gekozen! Ik heb de workshops Spa Manicure en Gellak gevolgd.

Soraya

Quotation mark

Ik heb de cursus Allround Nagelstyling gevolgd bij Karin omdat zij gewoon zo veel ervaring heeft en goed is in wat zij doet! Ik heb mijn certificaat in 2020 gehaald en ben er zo blij mee. Dank je Karin

Ronald

Quotation mark

Blij met mijn keuze om bij Nails Education Studio de cursus Allround Nagelstyling te volgen. Wat een fijne leeromgeving! Ik heb bewust voor privéles gekozen. Ik denk erover om de Gevorderden cursus ook te volgen bij Karin. 

Milla