top of page
Bloemen en Nails

BINNENKORT!

AANBOD ONLINE CUSUSSEN....

Binnenkort info hier!

Wi je een cursus Nagelstyling volgen? Ik geef al jaren privé les en ik heb vele Nagelstyliste(n) opgeleid die succesvol een eigen salon zijn gestart of bij een nagelsalon werkzaam zijn. Een groot voordeel van les bij Ricardi Beauty Studio is dat het privé lessen zijn. Altijd 1 op 1 en alle aandacht tijdens de lesuren voor jou. In de les kun je al jouw vragen stellen en ontvang je direct antwoord. De les gaat op jouw tempo en je hoeft geen rekening te houden met het werktempo en de vragen van andere cursisten. De lessen vinden plaats in de nagelstudio zelf, dus rechtstreeks in de praktijk. Daarnaast is er ook altijd ruimte om met mij mee te kijken bij behandelingen om extra kennis op te doen. Maar ook als je thuis aan het oefenen bent kun je altijd contact met mij opnemen om vragen te stellen of foto's te sturen voor feedback. Naast de op deze pagina genoemde cursussen zijn er ook 1 daagse workshops (Manicure, Pedicure of Gellak) Check deze link voor info over de workshops 

Kortom, een concept voor succes! 

Ricardi Beauty Studio

Nagelstudio Amsterdam Buitenveldert

Cursus Allround Nailstyling

Een complete cursus tot Nagelstyliste waarin in korte tijd veel behandelingen voorbij komen: 

Manicure, Gellak, BIAB, Acryl, tips plakken, opvullen en verwijderen van de nagels. Tevens theorie als naslag

1 lesdag per week en 4 modellen zijn nodig. Afsluiting met certificaat en veel begeleiding tijdens maar ook nog na de cursus.

Prijs: € 1.250 excl. BTW (€ 1.566,95 incl.) Het lesgeld kan in 3 termijnen worden betaald. 

Productpakket is niet inbegrepen, deze kost € 350,00 excl. BTW

3-daagse cursus Acryl

In deze korte cursus leer je hoe je acryl aanbrengt op de natuurlijke nagels, je leert de acrylnagels op te vullen en te verwijderen. Je hebt 1 model nodig die de tweede en de derde lesdag mee komt. De lessen zijn doorlopend dus we stellen in overleg de data van de lesdagen vast. De eerste dag kom je alleen en dan gaan we werken op de Nailtrainer. De tweede en derde dag heb je een model nodig.

De cursus wordt afgesloten met een certificaat.

Je kan deze cursus uitbreiden met een 4e lesdag waarin je leert om tips ter verlenging aan te brengen.

Prijs € 495,00 excl. BTW of € 595,00 excl. BTW voor 4 lesdagen

Productpakket is niet inbegrepen, deze kan naar keuze ingevuld worden

Cursus BIAB

Een cursus van 2 lesdagen waarin je leert BIAB aanbrengen, opvullen en verwijderen.

BIAB is een bouwgel in een flesje met kwastje waarmee je mooie stevige nagels kunt opbouwen. Dit kan met- of zonder verlenging.

In deze cursus is 1 model nodig

Deze cursus kan uitgebreid worden met een extra lesdag waarin je leert tips ter verlenging van de nagels aan te brengen.

Prijs € 295,00 excl. BTW of € 395,00 excl. BTW voor 3 lesdagen

Producten zijn bij deze cursus niet inbegrepen. Je dient hiervoor een productpakket aan te schaffen

Voor de al werkende Nagelstyliste(n)

Heb je nog niet zo lang geleden een cursus of opleiding tot Nagelstylist(e) gedaan en loop je vast op bepaalde handelingen. Te denken aan je snelheid, het liften van de nagels of iets anders. Bij mij in de praktijk kun je je skills verbeteren. Ik bied Perfectie Training aan die per uur afgenomen kan worden. Neem je model mee, doe je behandeling en ik geef je coaching hoe sneller, beter, strakker, etc.

Ook geef ik een cursus Nagelstyling voor Gevorderden! Meer info hieronder...

Geslaagde Cursisten

Reviews

Karin is een hele lieve geduldige vrouw die er geen probleem mee heeft om hetzelfde een paar keer uit te leggen. Dit is precies de reden dat ik voor privé les heb gekozen! Ik heb de workshops Spa Manicure en Gellak gevolgd.

Soraya

Ik heb de cursus Allround Nagelstyling gevolgd bij Karin omdat zij gewoon zo veel ervaring heeft en goed is in wat zij doet! Ik heb mijn certificaat in 2020 gehaald en ben er zo blij mee. Dank je Karin

Ronald

Blij met mijn keuze om bij Nails Education Studio de cursus Allround Nagelstyling te volgen. Wat een fijne leeromgeving! Ik heb bewust voor privéles gekozen. Ik denk erover om de Gevorderden cursus ook te volgen bij Karin. 

Milla

7-daagse cursus Nagelstyling

In deze 7 daagse cursus leer je Manicure, Shellac, en naar keuze BIAB of Acryl. Het verlengen van de nagels met een tip. Het aanbrengen, opvullen en verwijderen van de BIAB of Acryl nagels.

Prijs: € 1.058,75 excl. BTW (€ 1.281,00 incl.)

Productpakket is niet inbegrepen

bottom of page