Ik geef al jaren privé les en ik heb vele Nagelstyliste(n) opgeleid die succesvol een eigen salon zijn gestart of bij een nagelsalon werkzaam zijn. Een groot voordeel van les bij Ricardi Beauty Studio is dat het privé lessen zijn. Altijd 1 op 1 en alle aandacht tijdens de lesuren voor jou. Al je vragen kun je stellen in de les met altijd direct een antwoord. De les gaat op jouw tempo en je hoeft geen rekening te houden met het werktempo en de vragen van andere cursisten. De lessen vinden plaats in de nagelstudio zelf, dus rechtstreeks in de praktijk. Daarnaast is er ook altijd ruimte om met mij mee te kijken bij behandelingen om extra kennis op te doen. Maar ook als je thuis aan het oefenen bent kun je altijd contact met mij opnemen om vragen te stellen en foto's te sturen van thuis gedaan werk waarop je snel feedback krijgt. Kortom, een concept voor succes! 

Ricardi Beauty Studio

Nagelstudio Amsterdam Buitenveldert

Allround Nagelstyling

10-daagse privé cursus waarin je de basis vaardigheden van het vak Nagelstyling leert. Je kunt snel zelfstandig starten met het geven van behandelingen zoals manicure en gellak. De lesdagen zijn zeer praktijkgericht en er is veel ruimte is voor vragen en ondersteuning.


De volgende onderwerpen worden behandeld:

Manicure en nagels lakken met nagellak, aanbrengen en verwijderen van Gellak, tips plakken (verlenging), vijltechniek, Acryl- en Gel nagels aanbrengen, opvullen en verwijderen en natuurlijk een theorie bijlage.

Meer weten? Onderaan deze pagina staan downloads met extra informatie.

Workshops

Ik geef diverse workshops. Zowel voor de reeds werkende Nagelstyliste om haar skills aan te vullen maar ook voor de klant of hobbyist die er thuis mee aan de slag wil. De meeste workshops zijn 1 dag met aan het eind een bewijs van deelname. Een combinatie van 2 workshops op 1 dag is mogelijk. Bij een workshop gaan we meteen lekker oefenen in de praktijk dus er is altijd een model nodig. 

Nieuwsgierig naar de moelijkheden? Onderaan deze pagina staan downloads met informatie over het aanbod workshops

UITGELICHT      workshop nageldecoratie

Leuke workshop waarin we aan de slag gaan met nageldecoratie. Hoe breng je dat nou precies aan en hoe blijft het goed zitten. Kennis van gellak is niet vereist maar wel handig als je de workshop wilt volgen.

Model benodigd: kan maar hoeft niet perse

Duur: 3 uurtjes

Prijs: € 115,00

Deelnemen? Vul het contactformulier in!

Meer informatie over de cursus en workshops

Informatie vak Nagelstylist(e)

Meer informatie over het vak

25MB

Informatie cursus Allround Nagelstyling

Informatie over deze cursus

25MB

Informatie Workshops

Diverse workshops

25MB

Informatie Nagelstyling Gevorderden

Informatie over de Gevorderden cursus en de Perfectietraining

25MB

Algemene Voorwaarden cursus/workshops

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden van de studio

25MB

Product pakketten

Inzage in de diverse product pakketten behorende bij de cursus of workshop

25MB

Download

Geslaagde Cursisten

Reviews

Quotation mark

Karin is een hele lieve geduldige vrouw die er geen probleem mee heeft om hetzelfde een paar keer uit te leggen. Dit is precies de reden dat ik voor privé les heb gekozen! Ik heb de workshops Spa Manicure en Gellak gevolgd.

Soraya

Quotation mark

Ik heb de cursus Allround Nagelstyling gevolgd bij Karin omdat zij gewoon zo veel ervaring heeft en goed is in wat zij doet! Ik heb mijn certificaat in 2020 gehaald en ben er zo blij mee. Dank je Karin

Ronald

Quotation mark

Blij met mijn keuze om bij Nails Education Studio de cursus Allround Nagelstyling te volgen. Wat een fijne leeromgeving! Ik heb bewust voor privéles gekozen. Ik denk erover om de Gevorderden cursus ook te volgen bij Karin. 

Milla